dinsdag 8 mei 2012

schilderwerken klaar

Oef eindelijk zijn de schilderwerken klaar. Was een hele karwij. Maar leuk als alles op zijn plaats staat nu is er nog een heleboel werk aan afwerking maar de dingen die ik heel leuk vind, hihi.
De kleurcombinatie, helemaal anders dan de paarse muur, mijn oudste dochter vind het maar niets. Maar ik wilde gewoon meer rust in mijn interieur creeeren. De accent muur is een redelijk okergeel en de andere muren een mokka. Ik wilde ze liever nog lichter maar met vier kids doe je dat liever niet, hihi.
Onze living bestaat uit twee delen en de muur die de plaatsen deelt heeft de accent kleur gekregen. In de voortste kamer is die redelijk groot want ze loopt in een boog verder.
Wat ook serieus verandert is is de plaats van de kachel helemaal geschildert vooral voor de rust. Kijk maar effe een paar hoofdstukken terug. Er staat ook nog een andere houtkachel te wachten die iets minder groot is maar dan moet eerst de centrale verwarming zijn aan gesloten. En met dit weer wachten we daar liever nog een beetje mee. En onze mazoutketel zit nog redelijk vol.
En hier het hoekje waar nog het meeste werk aan is. mijn lampekap is gesneuveld tijdens de schilderwerken, ik treur er niet om hoor ik was er toch al op uit gekeken. De rode kussens van ikea die nog een bekleding missen. En een tafelkleedje voor op mijn tafeltje. Paars en oranje past hier nu echt niet meer bij.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Groetjes Zohra

7 opmerkingen:

 1. Poeh, dat is een flinke klus. Ja, en een te licht tintje is inderdaad niet handig, dat zie ik bij mij met het wittiggrijsblauwige... er zitten allerlei "versierselen" op die ik er liever niet op heb :-)

  Je woonkamerkamer is echt een oase van rust geworden. Wat doe je voor stof op de kussens en de lampenkap. Zo leuk om nieuwe kleurtjes uit te kiezen.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu komt de leukste klus!
  Alles weer mooi inrichten met leuke zelfgemaakte spulletjes, dat is jou wel toevertrouwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden, de kleuren vind ik ook erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is heel mooi geworden! Je zult wel blij zijn dat het achter de rug is, maar dan kun je nu genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Congratulations on a wonderful blog.
  Belief In The Aakhirah is my latest bloglet come on have a read comment/follow welcomed, stay blessed.

  BeantwoordenVerwijderen