zaterdag 28 april 2012

Swap

Met een groepje van fb was er een swap georganiseerd, waaraan ik weer heel graag heb mee gedaan. Waarschijnlijk swap verslaafd, hihi.
Ik trof ook nog een swap partner aan die ik heel goed ken, Zeynep een zeer leuke zuster die meestal in Cairo verblijft maar momenteel hier in Belgie is.
Ik wist dat ze wel van uiltjes hield en één van de kleuren die ze vernoemde waren oranje en paars en daar heb ik op gebaseerd. En allemaal dingen gemaakt die een bezige handwerkbij nodig hebben. Een haaknaaldenmapje, een naaldenmapje, een rolmeter en een sleutelhanger.

En dit kreeg ik toegestuurt van Viki, ik had geen eisen opgegeven en leit me graag verrassen. En dat heeft ze gedaan. Ik was dus zeer content.

Een gsmtasje, een zelfgemaakte keting, en twee ami's en een patroontje van een paddestoelsleutelhanger.

Met mijn renovatie, pffff. Ik heb het weer serieeus onderschat en heb het een beetje minder aan moeten doen omdat mijn bloeddruk te laag was.  Heb maandag en dinsdag de hele dag geschildert en natuurlijk moet er dan s'avonds ook nog een huishouden gedaan worden, met vier kids en het is me allemaal een beetje te veel geworden. Woensdag voelde ik me heel slecht en dat terwijl Yasmina haar eerste interclub moest tennissen van dit seizoen. Gelukkig stelde de tegenpartij niet zoveel voor anders had de stress me doen inzinken denk ik. Maar van vrijdag gaat het weer beter. En ik denk dat ik morgen of maandag terug verder kan met schilderen, hihi. Mijn man heeft het me momenteel verboden zodat ik niet met mijn bloeddruk van de ladder stuik.

Ohhh jaaaaaa, Yasmina had haar tennismatch gewonnen met 6-0, 6-0. Bravo meisje en nu hup naar volgende week en kan ik jullie volgende keer laten zien hoe mijn living er nu uit ziet.

Heel veel liefs Zohra, fijn weekend

3 opmerkingen:

 1. Doe alsjeblieft voorzichtig zeg! Wat heb je er aan als je woonkamer er knap uit ziet en jij aan bed gekluisterd bent? Rustig aan hoor!
  Je bent heerlijk verwend en hébt fantastisch verwend, leuk allemaal!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jaja, zeyneb kan er ook wat van he, leuk zenne, dat haaknaaldenmapje is super,!!!
  knuffs, naske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ZO'n swap is altijd wel leuk! Doe maar voorzichtig aan. Die woonkamer komt wel in orde.

  BeantwoordenVerwijderen