donderdag 17 mei 2012

Pfffff, mijn foto toestel weeral een week kwijt geweest en ik moet al niet meer vertellen waar ik het gevonden heb zeker. hmmm. 125 foto's heb ik kunnen downloaden. Maar er zitten wel enkele leuke tussen ik zal er een paar laten zien.


Mijn dochter voelt zich alvast een fotografe in spee. Hihi, maar wel leuk om te zien.
Verder heb ik mijn interieur een beetje verwaarloost. Moet wachten tot ik in de winkel geraak. Hij is alleen op zaterdag open voor particulieren en de vorige zaterdag heb ik in de wachtzaal van het ziekenhuis doorgebracht samen met Yasmina. Ze was dinsdag op haar staartbeentje gevallen en dat bleef maar pijn doen, zelfs haar been deed helemaal pijn maar gelukkig niet gebroken.
En deze zaterdag ik denk dat de winkel niet open zal zijn met dit verlengd weekend dus nog maar een beetje op mijn tanden bijten.
Ik heb nog wel enkele dingen die nog niet afgewerkt zijn en die nu wel perfect bij mijn interieur zullen passen en dat ik nu wel met veel zin zal afmaken.
Deze tissuehoesje geven jullie al een beetje het idee welke weg ik wil opgaan.
Dit zijn verschillende groentinten die ik wel leuk vind.
Ook heb ik weer een aapje afgewerkt voor een verjaardag van een vriendinnetje van Siham. Het is de piraat geworden. Ik vind hem zelf wel leuk.
De foto is niet zo goed gelukt maar het moest een beetje vlug vlug gedaan worden hij was maar juist 5 minuten voor ze Siham kwamen halen klaar dus vlug op de foto en in het inpakpapier en klaar staan voor het feestje, ik daal daar wel van maar dat ligt aan me zelf natuurlijk, altijd denken dat je alle tijd van de wereld hebt.
Prettig weekend het weer zit alvast mee, goed dan kan ik het onkruid eens onderhanden nemen want dat is vlug gegroeit.
Liefs Zohra

5 opmerkingen:

 1. Wat een schattige, oh sorry, STOERE piraat! De ontvangster zal er blij mee zijn.
  Ook de tissuedoos is zo heel veel malen mooier dan die uit de winkel!
  Ik heb hetzelfde idee voor het weekend. Succes en fijne dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig dat alles goed is met Yasmina. Staartbeentjes kunnen lang zeer doen.

  Wat een leuke kleurtjes heeft je tissuehoesje. Schattig stoer aapje... Ja, ik ben er inmiddels ook achter als ik denk dat iets 2 uurtjes duurt het 4 uur is. Dus ik moet altijd de dubbele tijd incalculeren, want anders loop ik steeds tegen een muur van tijdgebrek.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaaa, dat aapje is superleuk!
  Wat een mooi cadeau kan je dan geven zeg!
  En je tissue-doos is ook leuk geworden!
  Fijn dat het met je dochter is meegevallen, en de foto's zijn zeker leuk, ga maar sparen, dat kind moet haar eigen toestel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooohh, dat tissue doosje ziet er prachtig uit! Hele mooie kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is dat aapje super de super leuk en die tissuedoos is ook prachtig.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen