donderdag 24 mei 2012

feestneus

Gisteren werdt Malek negen jaar. Het eerste w<at hij vroeg s'morgens toen hij uit zijn bed kwam was waar zijn mijn cadeautjes, hihi. Kinderen hé.
Wat geef je nu zo'n zoontje dat 9 jaar wordt, hmm, vond ik toch wel moeilijk. En omdat ik het altijd heel leuk vindt om iets zelf te maken. Werdt het dit jaar een zwemzak of turnzak, daar is hij zelf nog niet uit.


Vandaag heeft hij hem mee genomen als zwemzak dat wilde hij eerst testen of het handig was. Alleen is de badstof die ik binnen in gebruikt heb een beetje te dik zodat je hem niet helemaal kan dicht trekken met het koordje. Maar voor de rest is het best gelukt ook al heb ik niet zoveel ervaring met de naaimachine.
De meisjes hadden dit fotokadertjes in elkaar geknutseld, ze hebben alleen de verkeerde lijm gebruikt die werdt met het opdrogen wit, en nu zie je juist waar ze gesmoderd hebben, wel een beetje spijtig maar toch leuk.
Nademiddag had hij zijn feestje in circus bruul in Geel. Eerst bowlen, waar hij niet echt veel presteerde maar het was ook zijn eerste keer. De meisjes hebben de jongens verslagen en dat was wel niet zo leuk. Wist niet dat jongens zoooooo slecht tegen hun verlies konden. Maar in de binnenspeeltuin was het veel te warm en hadden we weeral spijt dat we geen buitenactiviteit hadden geplant. Maar met de weersvoorspelingen van de laatste dagen zag ik niet echt zitten. Volgend jaar gaan we ze hopelijk toch terug buiten laten ravotten.
Van oma heeft hij nog een leuke donsovertrek gekregen, van de voetbalploeg Barcelona, waar hij super blij mee is en van zijn vriendjes heeft hij centjes gekregen waar we natuurlijk nog eens mee moeten gaan shoppen, waarschijnlijk spelletjes voor z'n nintendo DSI of voor de wii.
Het was een leuke dag Malek hopelijk heb je er ook van genoten.
Nog een late HAPPY BIRTHDAY

Liefs Zohra

6 opmerkingen:

 1. wat leuk, geef hem van mij nog een extra verjaardag's knuffel, en wat leuk zelfgemaakte geschenken veel persoonlijker

  groetjes viki

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!
  Ik was eerst bang dat hij op zijn neus was gevallen en daarom een feestneus had, maar gelukkig niet!
  En wat een leuke persoonlijke cadeautjes heeft hij gehad.
  Tja, het weer kan je niet bestellen maar het was vast wel een leuke verjaardag!

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met Malek! Zo te zien is hij wat blij met zijn turnzak of zwemzak... maakt niet uit, gebruikt hij ze gewoon voor allebei...

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met en voor je zoon!
  Mooi werk die geborduurde voetballer! Ook het fotolijstje is erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een dikke proficiat voor Malek! Wat een leuk cadeautje heb je hem gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd en het klinkt als een leuke dag met hele leuke cadeautjes. Super.

  BeantwoordenVerwijderen