zaterdag 26 november 2011

vest + knuffelkonijn

Amaai deze week is voorbij gevlogen.
Maar de vest voor Siham is klaar geraakt, een asymmetrische vest met een speciale sluiting. Een rondje met een stokje wat ze zelf geweldig vindt. Was een bestaand patroon uit de SANDRA maar ik heb het een beetje aangepast naar mijn smaak. Siham zegt zelf dat de vest lekker warm is dus missie geslaagd.
En ja, je ziet het goed ze heeft ook haar jurk aan die hier al een tijdje op de kapstok bleef hangen. Heb de voering er voor een deel terug uit gehaald en alleen bij het bovenstuk laten zitten. Ze heeft hier in de winter hopelijk geen last van ze draagt hierbij ook oranje broekkousen. Maar door haar botten zie je die nu niet. Alleen hoop ik dat de vest niet gaat doorhangen na een tijdje want dan wordt hij weer te lang.
Mijn to-dooo lijstje van vorige week is weeral helemaal in de war gebracht. Maar wat had ik anders verwacht. Op de lagere school van de kids, gaan ze in maart een musical opvoeren en ik mag komen helpen met de decor opbouw. Heel leuk alleen denk ik niet dat het al tot me door dringt wat ik weet op mijn nek heb gehaald. We gaan een onderwater wereld creƫren. Met een naaikransje zijn we begonnen aan de kostuums. De mannen gaan het decor opbouwen en dan mogen wij de boel ook weer versieren. Ga dus waarschijnlijk een heleboel vissen en andere onderwater dieren hier laten passeren.
Vandaag was Naila niet zo lekker en om haar wat op te monteren heb ik haar vandaag maar een knuffelkonijn genaaid, knuffels naaien vind ik zeer leuk. Minder stres dan een kleedje, hihi. Je kan meer foefelen, of hoe noemen ze dat.
Nu vond ze er nog iets aan ontbreken, de oogjes. Wat ik eigenlijk niet helemaal nodig vind op zulke knuffels. Maar de zieken zijn de baas en hij heeft twee mooie knoopjes als ogen gekregen. Dochter gelukkig en mama blij. Hij ligt nu al lekker gezellig mee onder een dekentje te soezen.
De rest van de to-dooolijst, potholders ben ik mee bezig en met de bruidstaart ook, handschoenen ben ik ook nog mee bezig.
Pretttig weekend nog
Liefs Zohra

6 opmerkingen:

 1. Wauw wat een gaaf vest, het lijkt me inderdaad lekker warm, super gemaakt. Je knuffel is erg leuk, leuke stof heb je ook uitgezocht.
  Fijn weekend, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super dat vest en wat een leuke knuffel, dat heb je snel gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maakt "even "een knuffel???
  Geweldig!
  En dat vest staat erg leuk!
  Succes met al je drukke bezigheden hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke vest! Ze zal het er vast lekker warm in hebben. Ja, ik dacht ook zoals Paulin, "even" een knuffel gemaakt, lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weet je, ik denk dat je het gewoon moet proberen om de BB uit elkaar te halen. Baadt het niet, dan schaadt het niet. Nu is ze toch al niet meer in de juiste staat. Mocht het onverhoopt misgaan, dan zou je altijd nog een mail kunnen sturen naar Zapf Creations dat het armpje eruit valt. Dat zou niet mogen gebeuren. Ik heb van iemand gehoord dat die een nieuwe BB heeft gekregen omdat de oude uit elkaar viel (er was iets mis mee, wat weet ik niet meer precies). Gewoon proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi, mooi vest! En dat konijntje ook, masha Allah. Ik vind dat je heel productief bent, zeg. Wow!

  BeantwoordenVerwijderen