zaterdag 12 november 2011

Deze week nog een sjaal afgewerkt voor Siham, precies of we hebben hier nog geen sjaals en mutsen genoeg. Maar toch telkens weer leuk.
Ze staat al naar buiten te gluren wachtende op de sneeuw. Ze is er helemaal klaar voor. Alleen worden ze groot en willen ze niet meer zo leuk poseren, spijtig hé. Ik vond dus geen slachtoffer om de jurk die ik deze week voor haar genaaid heb, te showen. Daarom maar een foto aan de kapstok, pffff, de lady's worden koppig.

Misschie wil ze als het bijhorende vestje gehaakt is wel weer model staan we zien wel en hebben jullie volgende keer een leuker beeld van de jurk. Ik heb enorm gesakkerd op dat ding. De jurk, ça va, maar die voering die er in moest dat was een paar ander mouwen. Mijn ervaring die ik niet heb, hihi. Schoten langs alle kanten te kort. Maar het resultaat is toonbaar voor een eerste kleedje.
Hier de oranje wol die ik vandaag op de kop heb getikt een lekker zachte grote bol van wel 300 gr, heb er twee aangeschaft.
Je raad het al zeker ben weer langs de wol winkel langsgeweest. Durf het bijna niet te vertellen maar heb me weer laten gaan terwijl de rest nog niet eens op was, hmmm.
ja, 10 bollen rood en 10 bollen gebroken wit. En 1 bolletje gespikkelde rode. Maar ik heb nog veel projecten die in wacht liggen dus die geraakt wel op.
Ook nog een geboortecadeau afgewerkt voor iemand die heel in het kort moet bevallen, datum was eigenlijk vandaag uitgerekend, hihi.

Dan nog een beetje slecht nieuws, vorige zondag was het ons offerfeest, maar de feestvreugde was hier ver te zoeken. We vonden twee van onze konijntjes, dood terug in hun hok, aangevallen en drie warten er gewoon weg, geen spoor meer van gevonden. Hoogstwaarschijnlijk het werk van een vos. Het leek hier net een horror film, een geslachtschaap in de keuken en twee halfopgegeten konijnen in hun hok, brr.De moed om direct nieuwe te halen hebben we nog niet gehad, effe eerst dit verwerken.
Hier Arnab.

Zo dat was het weer voor vandaag, nog een fijn weekend.

7 opmerkingen:

 1. Bedankt voor je berichtje op mijn blog.
  De creamarkt vindt plaats in Nieuw Buinen (Drenthe)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt wee mooie dingen gemaakt! Mooie muts en sjaal, dat grijs en blauw past mooi samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach wat gruwelijk voor die konijntjes....
  De muts en sjaal zijn prachtig en het jurkje ziet er ook supermooi uit!! Ben heel benieuwd hoe het staat, mocht het model binnenkort mee willen werken.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat naar met de konijnen!
  Maar wat heb je weer een leuke dingen gemaakt zeg!
  En jou kennende raakt die wol zeker wel op.
  De foto van je naar buiten kijkende kind vind ik wel erg mooi!
  Het hoeft niet altijd geposeerd te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een narigheid met je konijnen zeg! Jurkje, muts en sjaal zijn heel mooi. Poseren komt nog wel hoor! Ben benieuwd wat je van de wol gaat maken. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw echt super mooi wat je hebt gemaakt. Aaah wat erg voor de konijntjes :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je haakt leuke dingen seg, & zo netjes! liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen