zaterdag 19 november 2011

to dooooooo!!!!!!! lijst

Hoi
Wat een zalige dag weeral vandaag. Lekker geprofiteerd van het zonnetje. En een hele klus geklaard in de tuin, blaadjes bij elkaar harken, bllllllll ben in de helft geraakt en de rest is morgen voor mijn man, tadaaa. Het bij elkaar harken vind ik niet zo erg maar de blaadjes tot achteraan in de tuin op de mesthoop krijgen da's best vermoeiend. Spijtig heb ik hier geen foto van genomen. Ga ik morgen proberen goed te maken, als ik het niet vergeet voor mijn man er in vliegt, hihi.
Deze week weer twee dagen plat gelegen met migraine en daarom is mijn creatieve planning een beetje in het gevaar gekomen, want ja er moet ook nog een huishouden gedaan worden en met vier kids is die niet altijd van de poes, grrrrr. Mijn strijk is nog niet ingehaald die is voor morgen.
Daarom is er deze week niets creatiefs echt afgeraakt daarom maar enkel updates ook wel eens leuk om te tonen niet!
De vest voor Siham voor bij haar jurk die ze nog steeds niet wil dragen, maak ik ook eens iets voor haar, pffff. Begin al te denken wat is er mis mee maar misschien wacht ze gewoon op de vest, hopelijk.
Hij is bijna klaar en ik denk dat hij wel redelijk lang gaat worden. Maar we zien wel.
Dan ik ben helemaal weg van de hobbyblaadjes ANNA

In die van deze maand stond een cursus handschoenen breien, ik dacht ideaal dat gaan we eens effe klaren. Mispoes, da's serieus moeilijk. Met vier breipriemen lukte me langs geen kanten, die hongen telkens in de weg of gleden uit mijn steken, een hoop gesakker dus. Hoe heb ik het opgelost, je gaat je een deuk lachen waarschijnlijk maar ik ben aan het breien met sateestokjes, hihi. En dat lukt best, alhoewel er af en toe eentje splitst, maar ik heb er genoeg. Waarschijnlijk verkopen ze wel van die kleine priemen. Maar na mijn blunder van die sokken breien zonder breinaalden niet meer zo zot om direct in dingen te investeren. Eerst deze maar eens afwerken en dan zien wel of het voor herhaling vatbaar is
Waar ik helemaal weg van ben in dit boekje is dit zalige plaid en leuke kussens.
Zalig toch ik zie me er al helemaal onder zitten, maar ik moet er nog aan beginnen, hmmm.
Ook geweldig vind ik deze musjes
Dat wordt een leuk tussendoortje.

Nu mijn to doooooo lijst.
1. vest Siham afwerken
2. bruidstaart haken
3. swap met drie potholders
4. handschoenen, proberen toch
5. plaid en kussens uit ANNA
6. musjes
7. sneeuwmannen
8. vest met poes voor Naila
9. muts en sjaal voor Yasmina
10. muts voor Malek.

Da's nog een serieuse karwij, waarom zijn er niet meer uren op een dag waarop ik productief kan zijn. Misschien eens enkele kabouters haken die het huishouden hier over pakken. We zullen wel zien.
Ik ga alvast effe verder met die handschoenen, hihi.
Prettig weekend
Liefs Zohra

5 opmerkingen:

 1. Ooo, als kabouters het kunnen overnemen ga ik vandaag nog kabouters haken!! Ik ben zo'n wandelende ramp in het huishouden. Op zich wel lekker zo'n lijstje weet je tenminste wat je hebt liggen en al voor een deel, zodat je niet met weer iets nieuws aan de gang gaat en er allemaal je-weet-wel-tasjes ontstaan...

  Hm... ga eens een lijstje maken... met al die tasjes her en der wordt het misschien een waslijst, maar dan heb ik wel overzicht.

  En die satehstokjes vindt ik helemaal super gevonden!! Ik vind breinaalden ook altijd véél te lang voor zoiets. Je weet op een gegeven moment ook niet waar je je vingers moet laten laat staan wat je aan het doen bent.

  Heel veel succes met die handschoenen!!

  En hopelijk is het vest snel klaar zodat ze de jurk wel draagt.

  Fijn weekend, groetjes Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, tijd.... iets dat we allemaal tekort komen vrees ik. Ik vind dat je dat knap hebt opgelost met die saté stokjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lijst! Jij hebt plannen, masha Allah. ;)
  Enne, satéstokjes? Dat is een creatieve oplossing. Je hebt ook naaldenstoppers voor niet teveel geld, zodat er dan niks van je naald glijdt. Zelfs kurk of een elastiekje kan al voldoen. Misschien kun je dan ook weer verder met je breinaalden?

  Salaam aleikum, Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, ideetjes komen er alsmaar meer, maar de tijd die we hebben blijft hetzelfde, ik ken het probleem.
  Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa, de Anna is geweldig leuk he? IK heb hem ook weer gekocht!
  En wat knap dat je met satéprikkers kan breien, misschien moet ik dat ook eens proberen want kan het ook niet met 4 pennen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen