zaterdag 29 oktober 2011

Deken eindelijk af

Jawel hoor het deken van Naila haar bed is eindelijk klaar geraakt. Door problemen met de pols heb ik in plaats van streepjes verder te haken, twee rijtjes granny's gehaakt en deze er aan genaaid maar heb hem nog helemaal omhaakt en daar kreeg ik toch weer last van mijn pols. Er staan hier nog drie kindjes te springen voor een deken maar daar ben ik dus wel serieus aan het twijfelen of ik zo'n project nog zou willen beginnen. Maar voorlopig heb ik het nog druk met mutsen en sjaals. En enkele knuffels die nog op het programma. Dus tijd te kort.
Hier enkele foto's van het bed van Naila het wordt al een echt prinsessenbed. Wel moeilijk er een foto van in het geheel te maken want ze slaapt momenteel nog bij Malek op de kamer met onze verbouwingen die nog steeds bezig zijn. Maar vanuit zijn bed kreeg ik toch een leuk geheel. Later gaat ze een hele grote kamer delen met haar grote zussen.



Ook heb ik een leuk stofje uit de kast geduikeld, waarvan ik een kleedje wilde maken voor Siham. Mijn eerste kleedje dat ik in elkaar ga prutsen, ben zelf benieuwd naar het resultaat, hihi. Ons ma wilde het werkje al mee maken, maar ik wil het wel zelf leren en al doende leer je zeker. Heb verschillende boeken door bladert. Hier het stofje

Voor iedereen een fijn weekend en profiteer allemaal maar van het fijne weer.
Ga binnenkort ook nog eens een give-away organiseren want zie mijn volgers stilaan groeien wel leuk hoor.

5 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige deken is het geworden!
    En die rand met granny's maakt het nog veel mooier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is wel een héél mooi deken! Jammer dat het zo een belasting is voor je pols, misschien kan je er een lange termijn werkje van maken voor de volgende. Iedere week een rijtje haken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat leuk zo'n deken, kan me voorstellen dat ze staan te springen om er ook 1 te krijgen, maar het lijkt me ook een megaklus

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtig deken is het! Ik vind die granny's eraan de "finishing touch", echt heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldige deken! Juist erg leuk met een andere rand eraan!
    Hartelijks

    BeantwoordenVerwijderen