maandag 17 oktober 2011

Leuke handtas

Hoi

Vandaag pas de tijd gevonden om dit berichtje te kunnen plaatsen. Een veel te druk weekend. Zaterdag heel de dag bezig voor de kienavond (voor degene die het niet kennen een bingo avond) van de ouderraad van  de school. Ik vind het zelf maar een saaie boel maar het brengt veel geld op en dat is natuurlijk wat telt voor de school. Ik zat zelf aan de drankbonnetjes en had op een gegeven moment zoiets van had ik maar een haakwerk mee genomen, van verveling, hihi. Maar da's voorbij.
Gisteren zondag terug naar de Arabische les geweest en daarna een beetje kwalitatieve tijd met de kids, moet ook gebeuren.

Op creatief vlak, ben ik deze week vooral bezig geweest met breien, om mijn pols toch wel een beetje te sparen. Leuke oorwarmers voor de oudste dochter. Die vinden een muts niet meer zo cool, (wacht maar tot het heel koud wordt, ze zal vlug zagen voor een muts, hmmm)


Verder heb ik de sjaal af voor de kleinste dochter, heel leuke kleurtjes maar ik laat hem pas zien als de muts ook af is. Wordt dus een verrassing.
Verder heb ik ook eindelijk een voering gezet in mijn gehaakte tas. Lag hier ondertussen weeral een hele tijd te liggen. Maar eind goed al goed hij is wel geslaagd. Alleen nog een sluiting vinden.


4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke dingen heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik kom toevallig op uw blog en zie de leuke gehaakte tas - ben toevallig op zoek naar zoiets - juist de gepaste maat voor portefeulle en bril in te steken en zo dan wegsteken in mijn fietstas - mag ik vragen waar je het patroontje gehaald hebt -

    gaby.boone@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen