zaterdag 1 oktober 2011

zalig weer

Ohhh wat een zalige dag was het vandaag dacht nog effe een pakje van de pop Sarah van ons Naila in elkaar te zetten. Jongens wat heb ik toch een hekel aan de afwerking al die draadjes instoppen. Nu het probleem was Naila met de pop aan het spelen en net toen het pakje klaar was voor de foto's. Was Naila Sarah aan het zwemles geven, met kleren en al. Omdat die poppen nogal lang na lekken, ze staat nu trouwens nog te drogen heb ik maar een ander fotomodel gekozen. Nog een oude babypop van mezelf vroeger, Nu is dat nog zo eentje met zachte buik die kan je niet zo mooi laten poseren.
Maar het resultaat is wel geweldig, vooral de kleurtjes zijn geweldig,
Met het mutske heb ik me wel ergens misrekend want dat is een beetje te klein, waarschijnlijk enkel lijntjes te vroeg beginnen minderen.
Zelfs de konijntjes genoten van de zalige dag buiten in de tuin en kwamen af en toe eens piepen wat er allemaal te zien was.
In het hok was het ook best een gezellige relax time.
Geweldige konijntjes zijn het maar de familie loopt weeral een beetje uit de hand, we zullen er nog eens enkele moeten wegdoen.
Hopelijk kunnen we nog enkele weekende profiteren van zulk zomer weer tijdens de herfst, zalig

4 opmerkingen:

 1. Je dochter haar pop zal het zeker niet koud hebben in die leuke kleertjes. Knusse konijnenfamilie hebben jullie, ik hoop dat je nog lang van het warme weertje kan genieten!
  Liefs van Trudis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige foto's

  schattige konijnen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor het kledingsetje wat je hebt gemaakt :)

  En wat een grote konijnenfamilie hebben jullie daar zeg! haha

  Fijne zondag, Groetjes Corine

  BeantwoordenVerwijderen