zaterdag 29 december 2012

Al in de helft

De kerstvakantie zit weeral in de helft en het weer is niet zo denderend dus zijn we met ze'n allen heel creatief, allée mama toch ik mag alles afwerken.
Het tweede Hello Kitty borduurtje is ook af gewerkt en ligt hier al op gespannen, de eerste is al mooi recht dank zij de tip van Pauline van http://borduurderij.blogspot.be/.
Hier een beetje gefoefeld met de kleurtjes want als kids borduren wil je zeker niet de achterkant bekijken en ze gebruiken ook massa's draad ?????? Maar het eind resultaat valt best mee.
Nu vandaag stofjes uitzoeken en dan kunnen we beginnen aan de kussens tenminste wanneer deze droog is.
Malek heeft zijn zaag en veil werk afgerond en dit is het resultaat.

Toch al best leuk voor zijn eerste werkje en waar ik voor vreesde is niet gebeurt! Goed hé ik dacht echt dat hij zijn kabouter ging onthoofden zoals hij aan het zagen was. Nu nog schilderen maar dat zal iets voor maandag zijn. Nog eens een vraagje hier woont er toevallig iemand van mijn volgers in de buurt van deze winkel http://www.creatiefcentrumheesch.nl/ Daar verkopen ze hele leuke patronen, maar spijtig genoeg niet meer online te verkrijgen. En van hier uit wel een eindje rijden. En als ik dan nog zeker van was dat ze er echt nog waren zou ik het zeker een keertje wagen.
Ook het popje van Naila heeft weer een nieuwe outfit. Dit maal een prinsessenkleedje.
Nog een fijn weekend en het weer ziet er beter uit dus zeker van profiteren
Liefs Zohra


3 opmerkingen:

 1. Leuk dat je dat werkje recht hebt gekregen! Wat een knap figuurzaagwerk, idd eenhele kunst om die kabouter niet te onthoofden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn jullie lekker bezig allemaal! Heerlijk!
  De meiden hebben mooi geborduurd en M<alek heeft keurig netjes gezaagd en gevijld, knap werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo te zien hebben jullie het fijn deze laatste dagen van het jaar. Leuk dat je dat met ons wilt delen zodat wij mee kunnen genieten :-) Helaas kan ik je met de winkel niet helpen. Succes met zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen