donderdag 29 november 2012

quilten

hoi
Eindelijk heb ik al de moed bijeen genomen en begonnen aan een grote quilt, samen met enkele andere mensen van een club hebben we één ontwerp genomen van "jinny beyer" en gaan we zien wat het gaat worden, allee voor mij dan toch.
De eerste blok Big Dipper genoemd

Ik maak er telkens ineens twee, zo doe ik meer ervaring op en wordt mijn deken uiteindelijk groter, hoop ik toch, hihi. Als ik het volhoud hé. Nu zie je ook ineens de kleurtjes waar ik voor ga: blauw, rood en roze. Het was leuk om te doen maar wel een serieus puzzel werkje.

Verder heb ik het gebreide poppetje dat ik voor Naila haar verjaardag wilde maken, amaai wat een priegelwerkje met die kleine priempjes.
Ze moet nog haartjes krijgen en een hele uitzet kleedjes en ik heb nog tijd tot 9 januari dus dat moet lukken, De oogjes heb ik wel gehaakt want dat speelde ik niet klaar met die breipriempjes, hmmm. Nu nog nadenken welke kleur haar ik ze zal geven en een naam kiezen, misschien suggesties.

Ter ontspanning ben ik ook met de dessertjes van grietje karrewietje begonnen en al twee klaar een hele leuke afwisseling om te maken. Er gaan er zeker nog meer volgen.

Nu nog een mooie etagère kopen zodat ik ze mooi kan stallen.
Ze zien er echt geweldig uit, bedankt Grietje voor het leuke patroontje.
Prettig weekend
Liefs Zohra6 opmerkingen:

 1. Mooie petitfours en leuke quiltblokjes. je kunt er altijd nog een poppendekentje van maken als je toch niet voor de grote quilt gaat ;-)
  De pop wordt erg leuk! Ik zou haar denk ik blond haar geven, daar ze blauwe ogen heeft. Ik kijk al uit naar het eindresultaat; volgens mij wordt het echt een beauty ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, ik zou je dochter haar mooi zelf een naam laten geven ;-)

   Verwijderen
  2. Haha, anders heet ze voor je het weet Lobke of wat voor gekke naam dan ook he? ;)

   Verwijderen
 2. Je quiltwerk ziet er heel mooi uit! Naila zal heel blij zijn met die mooiepop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Quilten...dat is dus niets voor mij!
  Knap werk hoor.
  En je gebakjes zien er ook smakelijk uit.
  en wat een knappe pop, ik bewonder je!
  jij kan echt alles!!

  BeantwoordenVerwijderen