vrijdag 9 november 2012

koningenbal

Deze week stond in het klasje van mijn jongste dochter, koningen en koninginnen in het middelpunt. Ze moesten dan ook vrijdag, vandaag als prinses of prins naar het school komen. Nu prinsessen kleedjes hebben we wel genoeg na vier dochters te hebben dus keuze genoeg. Maar kroontjes hmm die leven hier nooit lang ben al blij dat ze de dag van carnaval doorkomen. Of ik koop ze te klein en passen ze beter bij de pop dan bij mijn kinderen. Dus vindt ik die gekochte exemplaren eigenlijk niet zo geschikt. dus gezocht op het internet en vond een paar genaaide modelletjes heel leuk vond ik en snel klaar. Maar Naila dacht er anders over want ze had wel enkele wensen die ik nu net niet in mijn lapjeskast had liggen, grrrr en er ligt veel hoor. Dus een andere oplossing zoeken.
Ik heb hier nog plastiekstramien liggen waar ik ooit eens heel ijverig aan begonnen ben maar al snel weer liet liggen, weten jullie nog de barbiemeubeltjes. Hihi.
Nu een kroontje geknipt op maat gemaakt en toen kon ik met de kleurtjes die madam wilde beginnen, roze met rood en blauw en zilver mocht niet ontbreken, goud had ik toch niet liggen.

Ze blijft niet zo mooi stil staan veel te ongeduldig om naar school te vertrekken en naar het feest te gaan. Hier is ze er helemaal klaar voor.
En nu hoopt ze stiekem dat ze met de koning mag dansen ze heeft gisteren al geoefend. maar daar mocht ik geen foto van trekken, want het was maar oefenen.
Fijn weekend voor jullie
Ben benieuwd naar haar verhaal straks
Liefs Zohra

2 opmerkingen:

  1. Perfect zeg! Helemaal op maat en in de kleur die je dochtertje wil. Zit vast ook lekkerder dan die krappe kroontjes (bij Bridget zit er altijd een afdruk op haar hoofd).

    Ze zal wel enorm genieten vandaag.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige prinses, excuses, koningin is jouw dochter. Haar kroon is de kers op de taart. Wat is het toch handig als je zelf creatief bent en een uitdaging niet uit de weg gaat!

    BeantwoordenVerwijderen