zaterdag 21 april 2012

Haakstop voor renovatie

Hoi,
Ik heb me effe een haak en brei stop ingeroepen omdat ik eerst de living een nieuw kleurtje wil geven.
Heb vandaag nog een swap afgewerkt maar daar mag ik de foto's nog niet van tonen, eerst de eigenaar laten genieten hé. ik vind het wel heel leuk om te swappen het werkt verslavend.

Nu de renovatie werken, hihi. Vorige week kreeg ik het ineens in mijn hoofd tijd voor verandering we wonen hier nu 8 jaar en van die renovatie plannen die we hadden is nog niet veel terecht gekomen. Ik dacht zal ik eens beginnen en ik begin bij het eerste dat de mensen tegen komen, de voordeur: alhoewel iedereen hier langs achter binnenkomt, maar allé. Hier plaats ik later wel een foto van en daarbij de nodige uitleg, hihi. De pret duurde maar heel kort tot manlief thuis kwam, maar daar dus later meer over.

Dus moest ik deze week naar een nieuwe uitdaging op zoek en die heb ik gevonden de woonkamer. In 8 jaar en met 4 kids kunt ge niet voorstellen hoe die er uit komt te zien, vol putjes in de muur. En de kleuren was ik ook moe gezien. Ondertussen al nieuwe ramen laten steken maar de afwerking is ook nooit gebeurd. Vrijdag verf gekocht en vandaag er al flink in gevlogen.
Laat jullie nu zien hoe het eruit zag maar het voor het resultaat moet je natuurlijk nog effe wachten, want zover ben ik nog niet.Nu niet op de rommel letten want mijn huis staat nu echt helemaal op zijn kop. Meubels op wieltjes.
De kleurtjes waren aubergine en licht lilagrijs. Ik vond het altijd wel leuk maar nu toch moe gezien. De de kleurcombinatie die het nu wordt ??????????? Iets helemaal anders.
Wordt vervolgd dus.w
'S avonds ga ik me aan mijn borduurwerkje zetten waar ik al twee jaar aan bezig ben, hihi. Misschien geraakt het ook wel klaar en kan het ineens aan mijn nieuwe muur komen.
De Kabba in Mekka
Zover ben ik al geraakt.

 Nog veel werk dus.
Voor jullie ook een fijn weekend toegewenst

4 opmerkingen:

 1. Een prachtig borduurwerk, maak dat maar gauw af ja, zal vast mooi staan als alles weer is opgefrist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, jij hebt wilde plannen! Heel veel succes, ik ben echt benieuwd wat je er van gaat maken; kleuren kunnen zoveel doen (al vind ik dat paars ook erg mooi, maar kan me voorstellen dat jullie dat zat zijn).
  Veel plezier ook met je mooie borduurwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ben benieuwd hoe de kleurtjes zijn *Ü*
  wat een mooi borduurwerk, waar heb je het patroon gehaald?
  alvast veel zegeningen voor dit mooie werk van je !
  ik ga naar Gent deze namiddag, met Gods wil offcourse heeeeee
  knuffs, naske

  BeantwoordenVerwijderen