zaterdag 27 augustus 2011

Swap van Anne78

Ik had mee gedaan met een swap op http://www.amigurumi-en-haakforum.nl/index.php.
En omdat ik heel de maand juli op vakantie was vroeg ik om het pas in augustus te versturen. En deze week is mijn prachtige pakket aangekomen. Ze heeft me dus echt verwend.
Ik zal jullie de foto's tonen dan kunnen jullie het met eigen ogen zien, hoe geweldig dit pakket was.

Een geweldig konijntje en en een cupcake rond een spandoosje. Op de achtergrond zie je nog een stukje van het kaartje met konijntje.
Een geweldige sleutelhanger
Knoopjes, lintje en kraaltjes.
Twee leuke bolletjes wol en mijn lievelings chocolade, hmmmm, lekker

Zo'n pakketje wil toch iedereen.

Omdat ik zoveel vraag kreeg naar zelfgemaakte spulletjes heb ik nu ook op facebook samen met een vriendin want ik ben niet zo goed in computers, hihi. Een groep opgericht waar je ook al dit leuks kunt bezichtingen.
4 opmerkingen:

  1. Je bent zeker verwend, heel mooi allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amaai, leuk om zo'n pakket in de bus te krijgen! Leuk dat de wol en de knoopjes en lintjes bij elkaar passen. Mag ik eens vragen wat Islamitische knuffels zijn? Wat is daar bijzonder aan?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tuurlijk mag je dat vragen. Islamitische knuffels mogen geen zieltje hebben. Daarmee worden vooral de oogjes bedoeld. Sommige knuffels passen daar wel mee maar sommige kunnen best wel screapie worden zo zonder oogjes. Niet iedereen is daar even streng is, maar er is vraag achter. Nu mijn eigen ervaring met mijn kinderen ze hebben islamitische kleurboeken maar het eerste wat ze doen is het gezichtje erbij tekenen. Ik vertel mijn kinderen van dit is een knuffel en geen levend wezen. Ik hoop dat ik je hier een beetje mee geholpen heb. Liefs Zohra

    BeantwoordenVerwijderen