zondag 21 augustus 2011

Hier nog enkele creaties die ik de laatste tijd heb afgewerkt.

Eerst en vooral Eddie de eend, had hem gemaakt voor http://amigurumi-paradijs.clubs.nl/, maar hij is niet in de prijzen gevallen maar mijn dochter is er helemaal weg van. Want die kleine eend heeft een bloem geplukt in de tuin. Iets wat Naila ook heel graag doet.
En nog enkel sleutelhangers.

En dan ben ik nog aan een ander project begonnen, hihi. Sokken breien, ja lach maar ik probeer dit al enkele jaren maar het lukt me niet met die vier priemen, chaos en brodden das het enigste dat me daar mee lukt.
Nu verkopen ze iets nieuws precies een punikklosje maar dan veel groter om zo'n sok te breien. Ik dacht dat kan niet makkelijker maar ik ben al drie keer opniew begonnen omdat het me maar niet lukte. Nu bleek verkeerde wol keuze, je moet natuurlijk wel heel het boekje lezen voordat je er aan begint, das eigenlijk niet mijn sterkste punt ik lees en ben ondertussen al begonnen, ja geduld hebben. Daarom kwam ik er na de derde poging pas achter dat je sokkenwol moet gebruiken en liefst met elastin. Dus naar de winkel gereden en daar toch wol gevonden dat aan de eisen voldoet. En dit is het resultaat, hier staat de sok halverwegen, maar ondertussen ben ik aan de teen geraakt en dat wordt ook weer een uitdaging, ik laat het jullie nog wel weten.
Heel veel liefs Zohra

4 opmerkingen:

 1. Leuk je gehaakte spulletjes, een aantal heb ik hier zelf ook gemaakt!
  Ik ben erg benieuwd naar je sokken, net als jij lukt het mij ook niet met 4 naalden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eddie de eend vind ik enig! ook je andere sleutelhangers zijn leuk! En de sok lukt vast ook wel.Een goed begin is het halve werk. groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hopelijk lukken de sokken :) ik kan dat ook niet, dus ben wel benieuwd naar het resultaat :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. your duck is so cute! good job:-)
  greetings from malaysia,
  amani

  BeantwoordenVerwijderen