donderdag 7 maart 2013

swap

Het was lang geleden maar ik heb weer eens mee gedaan aan een swap en het was weer super leuk. Dit verstuurde ik naar Barbara. En gelukkig was ze er blij mee.
Ik las dat ze hield van taartenbakken, daarom een gehaakte cupcake sleutelhanger, een cupcake als bedeltje uit fimo. Een opbergdoosje met een uiltje, verschillende bedels en twee lapjes vilt en een lint.
En dit mocht ik ontvangen van Monique, hopelijk komt ze eens piepen op dit blog.
Een super mooi genaaid huisje als hangertje, magneet vilten vogeltjes die ik een plaatsje ga geven op mijn nieuwe ijzeren kruiden potjes, juist drie dus volgende keer als ik ze geplant heb krijgen jullie de volgende foto, een zeer mooi bloempje, twee leuke stofjes waar ik nog eens over ga denken waar ik het voor kan gebruiken, vilten lapjes en nog enkele pimp spulletjes en super knopen, en die gouden komen uitstekend van pas ben net een vest aan het haken voor de kleinste en die is helemaal in de ban van goud en zilver dus dat kan niet beter volgt dus ook nog eens een foto van. Nu moet ik nog een swap afwerken, telkens leuk om te doen en telkens even spannend.
Liefs Zohra

2 opmerkingen: