zaterdag 16 maart 2013

Koekjes bakken

Ja ge kent het tijdschrift wel taarten versieren je kan er haast niet naast kijken met al die reclame. En ik dacht voor 1,50 euro kan ik niet gefopt worden. We zien wel of het bij al mijn andere kookboekjes belandt. Ermee thuis gekomen was Naila al helemaal in de wolken en ja hoor een hele namiddag hebben we in de keuken gestaan, koekjes bakken.
Deeg maken, deeg uitrollen en vlinders uitsteken, wel niet echt praktisch voor kinderen maar mama doet dat ook wel heel graag, en ja de oudste zijn bijna aan hun examens dus die hadden iets anders te doen.
En na een kwartiertje in de oven zagen ze er al prachtig uit, koekjes met moedervlekken zei Naila, er zitten vlekjes in van de suiker, echt wel grappig de vergelijking die ze ervan maakte.
En toen kwam natuurlijk het leukste waar ze wel heel lang op had moeten wachten het versieren.
Met dit prachtige resultaat. 24 super leuke koekjes
En dan het moment van proeven, ik kan je verzekeren dat ze vlugger op waren dan dat ze gemaakt zijn, dus voor herhaling vatbaar, morgen staan de cupcakes op het programma als mama een namiddag tijd heeft natuurlijk of anders toch van de week. En nu al maar met spanning wachten op het volgende deel, want het was best wel een leuke namiddag ook al had ik eigenlijk nog andere dingen aftewerken, maar ja.
Wel heb ik verder gedaan aan mijn quilt en eindelijk nog eens een blok af, en ik moet zeggen deze was wel een beetje hoog gegrepen voor een beginner want heb serieus gesakkert maar het is in orde gekomen
Sorry voor de donkere foto's maar mijn fototoestel doet een beetje raar vandaag ik denk dat het nood heeft aan de lente want de flach weigerde dienst
Nog een fijn weekend
Liefs Zohra
1 opmerking:

  1. Voor 1,5 euro, een hele middag plezier, dan kan je alvast niet gefopt zijn! Ze zien er alvast heel lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen