zaterdag 14 juli 2012

renoveren


Pfffff, en het blijft maar regenen. We hadden ons de vakantie wel een beetje anders voorgesteld maar hopelijk verandert het toch nog een beetje. Zodat we kunnen ZWEMMEN en BARBECUEËN. Maar papa is alvast heel hard aan het werken aan de nieuwe kamer van Yasmina en Siham.
Zo ziet het er na een week werk al uit. Het is een oude hooizolder. We hebben al vier dakramen geplaatst de vloer ligt er al in, allé daar boven op moet nog een laminaat komen hoor!!!! En de elektriciteit is al geslepen en de leidingen gelegd alleen nog afwerken. En hij doet het tot nu toe helemaal alleen. De meisjes zullen heel trots zijn op hun papa.
Dit luik moet nog dicht gemaakt worden. Want hooi moet er niet meer binnen gehaald worden, hihi.
En er komt toch ook wel een vals plafond want het is een beetje hoog vooral om te poetsen, dan kan ik niet aan de spinnenwebben. Dus er is nog veel werk te doen, wordt dus vervolgd.
De bureau die moet ook op deze kamer komen, die staat te wachten op een likje verf maar daarvoor moet het dan eerst effe droog zijn want wil dit toch wel buiten doen. Wordt dus ook vervolgt.
Verder nog een aapje gehaakt voor een vriendje van Malek. In de kleuren van hun voetbalploeg.
En voor Sarah de pop van Naila heb ik een nieuwe outfit gebreid. Dat ging beter met mijn pijnlijke arm die ik vorige week had van het afschuren van het bureau.

Naila vond het leuk want het leek een beetje op Alice in wonderland. Het is een kleedje met schortje ervoor.
Verder voor iedereen een leuk weekend en hopelijk wat beter weer.
Liefs Zohra

2 opmerkingen:

  1. ik moet zeggen dat je dan een heel erg handige man in huis hebt en dat komt altijd van pas, maar zo te zien heb jij ook niet stil gezeten hé
    allemaal mooi gedaan jullie beide en hoop om het vervolg te zien binnenkort

    groetjes viki

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo'n aapje, dat haak je toch niet in één twee drie hè? echt knap

    BeantwoordenVerwijderen