woensdag 7 december 2011

nieuwe winterset

Oef, eindelijk klaar de wanten. Het werd tijd want het was al een tijdje koud s'morgens op de fiets. Tuurlijk zijn er handschoenen en sjaals genoeg in huis, maar af en toe een nieuwe is toch zo leuk. Nadeel als ze groter worden beginnen ze andere eisen te stellen en weten ze precies hoe "het" er uit moet zien.
De fameuze wanten gebreid met sateestokjes. En dat lukte wonderbaarlijk heel goed. Eerst serieus geklungeld maar als je het doorhebt ging het als van zelf. Nadeel soms brak er al eens een sateestokje of splitste de punt. Of bleef de draad eens hangen achter een splinster. Maar het is goed gekomen.
Nog vlug een muts bij gehaakt. Moest niet te strak rond haar hoofd zitten en haar oren bedekken. En ze had een modelgezien bij een vriendin nu dan maar effe geprobeerd en enkele keren opnieuw begonnen maar dit is het resultaat. Een bloem vond ze niet zo leuk daarom een knoop als versiering.

De sjaal was een creatie van vorig jaar, een grote wikkelsjaal lekker warm, met bloemenbroche.
Aan haar gezichtje is te zien hoe leuk ze het vond om te poseren.
Nu klaar voor het volgende project, het welke dat weet ik nog niet zo goed is effe rondneuzen. Wil ook nog zoveel maken. Dus iets vinden dat lukt zeker.

Liefs Zohra

6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige winterset! Jaja, op een bepaalde leeftijd doe je niet meer wat je wilt hé. Eerst luisteren ze naar jou, maar op een gegeven moment, is het omgedraaid ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit meisje zal in ieder geval geen kou meer vatten! Mooi, mooi en leuke kleurencombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mooi!! En het meisje zelf is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk setje is dat geworden, erg hip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke set heb je gemaakt! Je dochter is er blij mee, dat kunnen we van haar gezicht aflezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige set! Die knoop op de baret staat heel erg goed. Knappe dochter heb je, masha Allah.

  BeantwoordenVerwijderen