maandag 17 september 2012

enkele creaties

Hoi ,
ik liet hier wel niet veel meer horen maar ik heb de laatste weken toch niet stil gezeten. Het zwembad zit netjes opgeborgen. Het was toen nog wel een warm weekend en ja het was toen zwembad weer. Maar ons water zag echt te groen om nog met plezier in te zwemmen. Tja teveel bomen in de tuin en dan houdt de filter het niet vol om te zuiveren. Maar het was prachtig weer om te drogen. En waterspelletjes met de waterspriet vinden ze hier ook wel eens leuk.

Verder heb ik voor een geboorte nog een haribo-beertje gemaakt, leuk en snel klaar.

Een slaapknuffeltje met miniknuffel.
En voor de dochter nog een sjaal gehaakt, ze kan hem nu s'morgens al flink gebruiken nu het wat frisser wordt.

Foto's zijn precies een beetje te donker, hmmm. Flits zal niet gewerkt hebben denk ik.
Het tennisseizoen is nu ook afgelopen dus voor mama effe iets meer rust. Yasmina is in haar categorie 97ste geworden van de 449 meisjes en nu maar hopen dat ze een categorie mag stijgen.
Als afsluiter is ze dit weekend ballenraapster geweest bij het Belgisch Kampioenschap rolstoeltennis. Ze vondt het heel leuk met haar vriendinnen en ze heeft ook een leuk t-shirt gekregen.

Ik ben ook effe gaan kijken en amaai respect voor die mensen, zo'n doorzettingsvermogen en kracht dat er achter die slagen zit. Ze moeten echt niet onderdoen voor de gewone tennis.

Nu gaan we weer verder doen met de dag dagelijkse dingen, pfff da's minder maar er zullen ook wel creatieve momenten bij zijn
Liefs Zohra

7 opmerkingen:

 1. Hey! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! De details kan je vinden op mijn blog:
  http://sarahscreacorner.blogspot.be

  Groetjes
  Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Sarah, het is een hele eer om genomineert te worden door jouw, maar ik ga deze keer passen, sorry. Ik vindt het altijd zo moeilijk om iemand terug te nomineren.
   Liefs Zohra

   Verwijderen
 2. Vooral dat beertje vind ik leuk, inderdaad net een haribo-beertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke en mooie sjaal, eigen ontwerp?

  Groetjes, Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een patroontje uit een boek van KATIA, maar heel makkelijk en een beetje aangepast, als je het wil wil ik het wel eens doorsturen.
   Liefs

   Verwijderen