dinsdag 3 januari 2012

retro-kaartjes

Aangezien het weer hier de laatste dagen, hmmm zeg al maar heel de vakantie niet echt denderend is, te slecht om buiten te komen gewoon.
En de kids hier maar de hele week achter de pc, tv, nintendo of wii hangen ging ik vandaag eens met hun knutselen. Alles bij elkaar zoeken want we gingen kaartjes maken wat al wel best een tijdje geleden is. Wat gaat er toch veel zoek als je met opgroeiende kinderen zit. Waar zijn al mijn schaartjes naartoe? Hmmm, ik zou het niet weten. Waar zijn al mijn spuitjes voor de siliconen? Ahja daar hebben we de konijnen mee water gegeven toen ze te vroeg uit  hun nest kwamen. Maar toch een deeltje terug gevonden gelukkig.
Ik zelf heb 7 kaartjes gemaakt lekker retro of vintage hoe je het ook wil noemen. De kids gaven het na ééntje al op maar de kleinste heeft er ook 3 klaar gekregen. Tof hé.
Hier mijn creaties.


Hmmm, één foto is niet zo duidelijk die ga ik volgende keer moeten tonen, want de baterrij van de camera is aan het laden momenteel. Leuk hé die kaartjes in retro stijl, in 3D.

Wens jullie nog een leuke vakantie toe en dat het weer nu maar stilaan een beetje beter wordt.
Liefs Zohra

2 opmerkingen:

  1. De kaartjes zijn echt super! Ja, de vakantie is niet zo geslaagd ivm het weer hé. Gelukkig hebben ze zo'n creatieve mama.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het weer is idd vreselijk, maar wel een goede reden om lekker te freubelen.

    BeantwoordenVerwijderen