zaterdag 25 juni 2011

Swap

Had ook nog mee gedaan aan een swap op het amigurumi en haak forum
http://www.amigurumi-en-haakforum.nl/index.php
Altijd de moeite om eens te gaan kijken. Het was een zomer swap en ik had als leidraad de aardbei genomen. Altiid spannend wat je swappartner er van zal vinden. Gelukkig was Marijke er blij mee.
Hier zijn de foto's


Ik had een leuk beertje gehaakt en dat een ardbeikostuumpje aan gegeven, een notitieboekjesmapje, amaai die naam enkele lintjes, knoopjes en een kaartje en een rood en groen bolletje wol. Telkens weer leuk om te doen. En nu maar afwachten wat ik zal ontvangen en van wie. Ik hou jullie nog wel op de hoogte.
Een sleutelhanger voor de verjaardag van mijn zoontje die was in mei nog jarig maar tellkens hier vergeten te tonen, de kleuren groen-wit dat zijn de kleuren van zijn voetbalploeg Dessel sport.
Een beertje en een sleutelhanger die ik maakte voor een wedstrijd op amugurumi paradijs ( ook een supper leuke club, zeker een bezoekje waard)
Ik heb wel niks gewonnen maar toch steeds leuk om mee te doen. Nu nog bezig met Eddie de Eend en het Clowntje. Foto's volgen nog wel wanneer ze klaar zijn en de wedstrijd is afgelopen.

Voor iedereen nog een prettig weekend. Hier is het maar een luidruchtig weekend want ja ik ben van Dessel en het is Graspop en de muziek kan je horen tot hier, gelukkig maar één maal in het jaar.
Zo ik ben weer bij geblogd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten