maandag 14 februari 2011

Enkele swaps

Heb de voorbije maanden enkele swaps achter de rug. Maar vergat telkens de foto's hier te plaatsen.
Ontvangen van Raena, voor een kleuren swap. Wat was ik blij toen ik het pakketje had ontvangen. De kleur zat perfect. Inhoud een cute konijntje en nog een leuk patroontje van een paashaas, dat ik nog moet maken, maar zeker op mijn to do lijstje staat. leuke lintjes, neusjes, oogjes, palletjes, bolletjes wol en vilt. Och geweldig.

Zelf verstuurde ik dit naar Tyra. De uitdaging was zwart en donker kleurtjes en ze hield van poesjes. Mijn creatie was dan een poesje uiteraard, een gsm tasje enkele kraaltjes en een zwart met bloemen erop lint en het patroontje van Alex de aap.


Deze verstuurde ik naar Saartje kraal, haar kleur was turqoise en roze, ze kreeg een boekje om naalden in op te bergen en het speldekussentje, hier ooit eerder vertoont.


Deze ontvangde ik van Mirellab een prachtige tas die mijn dochter al heeft aangeslagen als turnzak. Lintjes en kraaltjes.


Van Saartje kraal ontvangde ik dit, een toffe broche die perfect bij een nieuwe blouse past. Knoopjes pareltjes een etuike en leuke oorbellen.

En dit verstuurde ik naar Mirellab, een eekhoorntje en babouchka pareltjes en bedeltjes en enkele lintjes.En nu ben ik weer bezig met een brievenbus swap waarvan ik de foto's nog wel zal plaatsen wanneer het klaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten